5.5.2019 Otteluraportti B-pojat Ykkönen OTP – TP-47 1-0 (1-0)

Otteluraportti B-pojat Ykkönen OTP-TP-47 1-0 (1-0)

 
Molemmilla joukkueilla voitot alla avauskierrokselta. Peli alkoi tunnunstelevissa merkeissä kummankin joukkueen pyrkiessä prässäämään ylhäältä ja saamaan pallonhallinnan joukkuueelleen. Vartin pelin jälkeen vieraat saivatkin selkeän pallonhallinnan itselleen, luoden muutamia vaarallisia tilanteita, mutta avausmaalia niistä ei syntynyt. Ottelun 34 minuutilla OTP sai kuin tyhjästä maalin, täysin vaarattomasta tilanteesta. Löysä maata pitävä keskitys mikä tipahti maalivahdilta suoraan lähimmälle OTP:n pelaajalle, millä oli helppo työ siirtää pallo maaliin. Maalin jälkeen vieraat hallitsivat palloa ja kenttätapahtumia entistä selvemmin, isäntien keskittyessä puolustamaan ja vastahyökkäämään. Puoliajalle mentiin isäntien johdossa.

 

Toinen puoliaika alkoi siihen mihin ensimmäinen päättyi eli TP hallitsi palloa pitemmillä syöttöketjuilla isäntien joutuessa juoksemaan pallon perässä. Vieraat saivatkin muutaman maukkaan tilanteen, niissä kuitenkaan onnistumatta. Vartti ennen loppua TP muutti ryhmitystä tasoituksen saamiseksi. Tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Loppua kohden isännätkin saivat luotua muutaman maalipaikan, mutta lisäosumia niistä ei tullut. Lopputulokseksi jäi 1-0 isännille ja vieraille jäi varmasti hamppaankoloon, koska pelillisesti oltiin edellä, mutta jos ei maalinteko maistu niin pelejä ei voi voittaa.


Valmentaja Kimmo Halmkronan kommentit: ”Harmittava tappio. Peli ei ollut kuitenkaan niin huonoa. Tehottomuus maalipaikoissa ja oikeiden asioiden tekeminen varsinkin vaikemmalla alueella eli viimeisellä kolmanneksella jäi tänään vähän piippuun. Vastustaja puolusti uhrautuvasti ja oli varsin fyysinen. Kaikki kunnia heille siitä. Tiedetäänpä taas mihin panostetaan treeneissä. Puolustupeli ja ajoittainen pallonhallinta oli tänään kuitenkin hyvää.”