23.7.2013 Tiedote,Trayan Bobb

Trayan Bobb 19-v siirtyi vuokralle Liettuan pääsarjan FK Kruoja joukkueeseen. Sopimus saa sinetin keskiviikon lääkärintarkastuksen jälkeen.

Trayan Bobb pelasi helmikuusta alkaen TP-47:ssä, ollen tärkeässä roolissa. Hän pelasi yhteensä 15 virallista ottelua, tehden niissä yhdeksän maalia. Lisäksi Bobb oli mukana kolmessa Veikkausliigaottelussa Ropsin riveissä farmisopimuksen puitteissa.

Tornion Pallo-47 ja Trayan Bobb:lla on sopimus kauden 2015 loppuun asti. Nyt toteutunut laina on seuran strategian( Takaisin Huipulle projekti, jos Bobb tulee lainan jälkeen takaisin Tornioon hän on joukkueen runkopelaajia myös ensi kauden joukkueessa. Toivomme lainan jälkeen lopullisen siirron tapahtuvan, josta TP-47 saa merkittävän taloudellisen korvauksen.) mukainen. Haluamme jatkossakin kehittää pelaajia ja auttaa heitä urallaan eteenpäin kansainvälisille kentille.

Trayan Bobb ja Tornion Pallo-47 on tyytyväisiä loppukauden lainasopimuksen taloudellisiin ehtoihin.