7.12.2016 Edustuksen sopimusuutisia

Jaakko Paavilainen (25) uusin sopimuspelaaja, sopimus on kaksivuotinen. Jaska on tuttu pelaaja joukkueelle jo vuosien takaa, onhan hän pelannut FC Santa Clausin ja FC Ypan riveissä samaa sarjaa. Jaakko liittyy joukkueen mukaan täysipainoisesti tammikuun puolivälissä muuttaessaan alueelle asumaan. Paavilainen on puhdas hyökkääjä, mutta pystyy myös järjestelemään paikkoja.
paavilainen

Jaakko Paavilainen, sopimus 2018

Jussi- Esko Berg (27), Ville Juvonen (22), Olli-Pekka Niskanen (21) jatkavat TP-47 riveissä myös ensi kaudella. Kaikkien pelaajien kohdalla oli molemminpuolinen optio ja kaikki osapuolet halusivat jatkaa seurassa. Näin joukkueen runko alkaa olla valmis.

Eetu Närhilä (19) allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen. Eetu saa nyt ehjän harjoituskauden alleen ja on valmis taistelemaan avauskokoonpanon paikasta.

Anton Sarkkinen (16) allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen. Seuran oma kasvatti pelasi viime kaudella b-junnuissa ja nelosdivarissa. Anton on kuitenkin harjoitellut viime kesästä asti edustuksen ringissä. Hyökkääjän paikalla viihtyvä nuorimies vakuutti valmennusjohdon viimeistelytaidoillaan, maaleja tuli kuin liukuhihnalta.

Thomas Koroma (24) jatkaa myös joukkueessa kauden 2017. Thomas palaa takaisin Tornioon tammikuun alussa.

Tällä hetkellä TP-47 on 22 sopimuspelaajaa, viime kauden joukkueesta ovat varmuudella pois Viktor Shevchenko ( KPV ) ja Oleksandr Muzuka (palasi Ukrainaan). Tommi Haanpään ja Aleksi Koivumaan jatko joukkueessa ratkeaa viimeistään jouluna.