13.2.2017 Seurojen Ääni seminaari ja gaala

Seuran edustajia oli mukana Palloliiton Pohjois-Suomen piirin Seurojen Ääni seminaarissa ja gaalassa Oulussa.

Seurojen Ääni -seuraseminaari (ent. Isännän Ääni) on vuosittainen kohtaaminen alueen seurojen kesken. Tavoitteena on vahvistaa jalkapalloperheen yhtenäisyyttä, kehittää osaamista jakamalla hyviä malleja sekä nostamalla esiin onnistumisia.  Lisäksi tavoitteena on edistää strategisia valintoja seuratoiminnassa.

Seminaarissa kuultiin hyviä esityksiä ja käytiin mielenkiintoisia keskusteluja mm. suomalaisen jalkapallon strategiasta, pelaajan laadukkaasta arjesta ja viestinnästä. Palloliiton terveiset välitti pääsihteeri Marco Casagrande.

Seminaarin tapahtumia pääsee seuraamaan seuraavista linkeistä:

Perjantai 10.2  www.youtube.com/watch?v=_9H8UU8NdxQ

Lauantai 11.2  www.youtube.com/watch?v=A50Dcdthkfw&feature=youtu.be

seurojenaani