11.4.2017 TP-47 tappioitta Puolen Suomen Liigan avauksissa

TP-47 joukkueet aloittivat Puolen Suomen Liigan ottelut viikonloppuna.

Tytöt -03 pelasivat lauantaina Kuopiossa FC Wimmaa ja Pallokissoja vastaan. Tytöt eivät aloituksessa arkailleet vaan voittivat FC Wimman selvästi 3-0. Toisessa ottelussa vastassa oli kotijoukkue Kuopion Pallokissat ja ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen tasatulokseen 3-3. PSL pelit jatkuu 22.4 Kajaanissa ja samana päivänä myös Tytöt -04 aloittavat PSL pelit Vaasassa.

Pojat -03 aloittivat Kemissä Junkohallissa lauantaina Jyväskyläläistä JJK-Junioreita vastaan josta tuloksena selvä 2-0 voitto. Sunnuntaina vastassa oli Komeetat eikä toisestakaan Jyväskylän joukkueesta ollut vastusta vaan tuloksena 4-1 voitto. Poikien PSL pelit jatkuu 23.4 Pietarsaaressa.