28.4.2017 TP-47 – Kajha otteluennakko

TP-47 aloittaa kauden poikkeuksellisesti Karihaaran tekonurmella Kemissä. Lopullinen päätös pelin pelaamisesta Karihaarassa tehtiin tänään aamulla, kun jouduimme toteamaan Haaparannan tekonurmen pelikelvottomaksi.

Vastassa on huomenna uusi mielenkiintoinen joukkue, Kajaanin Haka. Vierasjoukkue nousi viime kauden päätteeksi Kakkoseen, joukkueen runko koostuu Kajaanin omista pojista höystettynä parilla täsmähankinnalla. Haka on harjoitellut hyvin ja vastassa on liikkuva nuori joukkue, joka ei pelkää laittaa itseään likoon.

Kotijoukkue TP-47 lähtee kohtuullisen hyvin valmistautuneena huomiseen otteluun. Harjoituskausi on antanut viitteitä uuden pelisysteemin omaksumisesta, vaikkakin täyttä ehjää 90 minuuttista ei ole onnistuttu vielä suorittamaan. Harjoituskauden ainoa jobinposti tuli muutama viikko sitten, Helmeri Närhilän kausi loppui ennen kuin se ehti alkaa. Korjattu ristiside petti uudestaan ja toipuminen pelikuntoon menee ensi kaudelle.

TP-47 – Kajha huomenna lauantaina kello 17.00 Karihaaran tekonurmella, tervetuloa.