1.6.2017 Kannusta Mua kampanja

Seuramme on mukana Palloliiton Kannusta Mua kampanjassa. Tänään Volkswagen Nappulaliigassa kaikki lapset vanhempineen olivat mukana kampanjassa.

WP_20170601_19_00_54_Pro

Viime keväänä järjestetty Kannusta mua -kampanja keräsi laajaa huomiota ja sai paljon hyvää palautetta. Iloiset ilmeet levisivät somessa #kannustamua tunnisteella ja kampanjan nimissä järjestettiin kivoja tempauksia junnujoukkueissa ja turnauksissa. Näytimme yhdessä, että positiivinen ilmapiiri on äärettömän tärkeä osa futisharrastusta. Tule mukaan myös tänä vuonna, tehdään kannustamisesta ja iloisesta meiningistä vuoden suurin futisilmiö!

Kannusta mua -kampanjaan voivat osallistua seurat, joukkueet ja turnaukset, yksittäiset pelaajat, vanhemmat, tuomarit – ihan kaikki, jotka kokevat, että hyvä fiilis ja käytös ovat teemoja, joita haluaa tukea. Kampanja on mainio tapa tuoda omassa toiminnassa esille positiivista ilmapiiriä sekä pitää hauskaa yhdessä. Tapoja osallistua on monia, sillä tämä on kaikkien meidän yhteinen kampanja!

Tykkää myös Facebook-sivustamme ja jaa sinne #kannustamua-kuvasi. Uudessa, koko jalkapalloperheen kohtaamispaikassa saat viimeisimmät fiilikset suomalaisten futisarjesta alueellisesti ja paikallisesti. Tule rohkeasti mukaan keskustelemaan ja kannustamaan!

Instagram: @Kannustamua
Facebook: @Futisperhe

https://kannustamua.palloliitto.fi/kannusta-mua