3.7.2017 TP-47 junioreille menestystä Piteån turnauksesta

Seuran juniorit menestyivät erinomaisesti viime viikonlopun Piteå Summer Games turnauksessa. Turnaus on pohjoismaiden suurimpia ja tänäkin vuonna osallistujia oli 19 maasta ja yhteensä 782 joukkuetta.

Turnaukseen osallistuivat poikien joukkueet -02, -03 kahdella joukkueella, -04, -05 ja -06.  Tytöt -04 edusti seuraa ainoana tyttöjoukkueena turnauksessa.

Seitsemästä joukkueesta kuusi pääsi jatkoon A loppupeleihin, joissa menestys oli parasta kautta aikain tässä turnauksessa. 5 joukkuetta pääsi 8 parhaan joukkoon ja 2 joukkuetta pelaamaan mitalleista. Parhaiten menestyi Pojat -03, joka voitti pronssiottelussa IFK Umeå Cityn 3-0.  Tytöt -04 pelasi tasaisen pronssiottelun norjalaista IF Skarp vastaan häviten 0-2.

Tulokset turnauksesta sarjoittain löytyy linkistä  http://piteasummergames.se/2017/result/categories

P-03 joukkue voitetun pronssiottelun jälkeen. Joukkueessa pelasi myös 4 pelaajaa Oulun Työväen Palloilijoista.

T-04 sai kunniatehtävän kantaa Suomen lippua avajaismarssissa

T-04 PSG

P-03 PSG