11.8.2017 Juhlaottelu huomenna kello 19.47

TP-47 pelaa huomenna lauantaina 70-vuotis juhlaottelun, juhlagaala pidetään kauden jälkeen lokakuussa. Vastassa huomenna on perinteikäs JBK Pietarsaarsta, joka on kolme vuotta TP-47 vanhempi yhdistys.

Odotettavissa huomenna on tasainen ottelu, missä pienet asiat ratkaisevat lopputuloksen. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen Pietarsaaressa jätti suuren harmituksen kotijoukkueen pelaajistoon ja organisaatioon, kahden maalin johto suli viimeisellä kympillä kahden maalin tappioon lopputuloksen ollessa 4-2 JBK:lle. Sarjataulukossa ja kuntopuntarissa joukkueet ovat peräkkäin vain pisteen marginaalilla, TP-47 kolmantena ja JBK neljäntenä. Kotijoukkueen kokoonpano selviää illan viimeistelyharjoitusten päätteeksi, joukkue harjoittelee Arpelan kentällä.

VIP vieraana huomenna on v. 2004 Veikkausliigajoukkue ja otteluisäntänä toimii Tornion Kaupunki.

TP-47 – JBK huomenna lauantaina kello 19.47 Pohjan Stadionilla, Tervetuloa sankoin joukoin !

Lipputarjous juhlaotteluun: Perhelippu 8 euroa sekä kaksi yhden hinnalla, eli 8 eurolla.