16.8.2017 JS Herkules – TP-47 otteluennakko

TP-47 matkustaa huomenna torstaina Ouluun JS Herkulesin vieraaksi. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen päättyi TP-47 niukkaan 2-1 voittoon. Sarjataulukossa Herkules on sijalla yhdeksän 15 pisteellä ja TP-47 sijalla neljä 26 pisteellä. Yhteinen tekijä huomiselle on, että molemmat joukkueet tarvitsevat täyden pistepotin joko sarjapaikan säilyttämisen kannalta tai vierasjoukkue TP-47 tavoitellakseen parhaan lohkokakkosen paikkaa.

Kotijoukkue Herkules päässee huomenna parhaalla mahdollisella kokoonpanolla liikkeelle, kun taas TP-47 valmennuskaksikolla on miettimistä miten saadaan joukkue jalkeille. TP-47 kokoonpano selviää vasta huomenna juuri ennen lähtöä. Useammalla pelaajalla on eri asteisia vaivoja, mutta palataan niihin ottelun jälkeen.

JS Herkules – TP-47 huomenna torstaina Castrenin kentällä kello 18.30.