24.9.2017 TP-47 B-pojat ykköseen!

200258313

TP-47 B-pojat selvittivät tiensä ykköseen murskaavin lukemin 23.9. pelatuissa karsinnoissa. Ensin kaatui KPV lukemin 9-2 (4-0) ja sitten Lapuan Virkiä 7-0 (3-0). B-poikien kausi osoitti, että nousuun oli eväät olemassa. 26 pelattua peliä, joista 23 voittoa.

”Hyvältä tuntuu. Tätä varten on tehty töitä. Tavoitteena oli nousu ja onnistuimme siinä” Päävalmentaja Kimmo Halmkrona

TP-47 kiittää koko joukkuetta: Taneli Jokiniemi, Arttu Kainulainen, Ville Angeria, Joonas Majala, Roni Pietsalo, Joonatan Alamäki, Niklas Kerkelä, Atte Huhtala, Nico Alakunnas, Aatu Keinänen, Miikka Eskelinen, Aleksis Nenonen, Lauri Ulvinen, Sampo Ala-Iso, Eetu Ravantti, Anton Sarkkinen, Lauri Koivumies, Henrik Kalander, Aleksi Isomäki, Ville Moilanen, Matti Rantala, Tuomas Kuusiniemi, ja Pauli Sammallahti

Suuret kiitokset joukkueen taustahenkilöille eli: päävalmentaja Kimmo Halmkrona, valmentaja Pasi Nenonen, maalivahtivalmentaja Tomi Alapekkala, huoltaja Jarmo Tähtö ja joukkueenjohtaja Heikki Kerkelä

Kiitokset poikien aikaisemmille valmentajille Juha Pietsalolle, Juha Lamsijärvelle, Heikki Konttajärvelle, Ari Steniukselle, Mika Alavahtolalle ja Tarmo Koivurannalle

Kiitokset myös kaikille tukijoille ja vanhemmille!

Te teitte sen!!