9.2.2018 TP-47 junioreita piirin ja alueen pelaajakehitystapahtumiin

Seuran junioreita on valittu piirin ja alueen pelaajakehitystapahtumiin ikäluokissa tytöt -03, pojat -03 ja pojat -04.

Tytöt -03 joukkue osallistuu Helmaripäivään Kajaanissa 24.2.

Tapahtumaan kutsutaan piirisarjoista potentiaaliset pelaajat mistä muodostetaan kaksi Helmari-joukkuetta, heidän mukanaan omat valmentajat sekä seurojen valmennusvastaavat. Tapahtumaan osallistuu myös omina joukkueina ONS ja TP-47. Kevään aikana pidettävien Helmaripäivien jälkeen valitaan Pohjois-Suomen joukkue, joka osallistuu Helmariturnaukseen Eerikkilässä 17.-20.6. Helmariturnaukset ovat Suomen Palloliiton uusia pelaajakehitystapahtumia, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.

Pojat -03 joukkueen 8 pelaajaa on valittu aluejoukkueleirille Ouluun 19.2.

Pojat -03 ikäluokalla järjestetään alueleirien lisäksi kesällä 2018 aluejoukkueista koostuva suurempi ryhmä, joka toimii malliryhmänä Eerikkilän Urheiluopistolla 1. – 5.7. järjestettävällä UEFA A-valmentajakurssilla. Vuonna 2003-syntyneiden aluejoukkuetoiminta huipentuu Alueturnaukseen 6. – 8.12. Eerikkilän Urheiluopistolla.

Pojat -04 joukkueen 4 pelaajaa on valittu Huuhkajapäivään Oulussa 25.2.

Tapahtumaan kutsutaan piirisarjoista potentiaaliset pelaajat ja heidän mukanaan omat valmentajat sekä Ajax-Sarkkiranta omana joukkueena. Kevään aikana pidettävien Huuhkajapäivien jälkeen valitaan Pohjois-Suomen joukkue, joka osallistuu Huuhkajaturnaukseen Eerikkilässä 14.-17.6. Huuhkaja- ja Helmariturnauksessa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.