17.2.2018 Miesten edustuksen harjoitusottelu TP-47 vs Boden BK 0-3

TP-47 miesten edustusjoukkue pelasi vuoden ensimmäisen harjoitusottelunsa Ruotsin kakkosdivisioonaa pelaavaa Boden BK:ta vastaan. Noin viidentoista minuutin tasaisen väännön jälkeen puolustus hiukan herpaantui ja vastustaja teki maalin heidän ensimmäisen puoliajan ainoasta paikasta. TP-47:llä oli ensimmäisellä puoliskolla kolme selkeää maalintekopaikkaa, mutta palloa ei saatu Bodenin hyvin pelanneen maalivahdin taakse.

Toista puoliaikaa oli pelattu noin 10 minuuttia, kun TP-47 selkeän maalipaikan jälkeen Boden teki nopean vastahyökkäyksen ja siirsi Bodenin 0-2 johtoon. Toisen maalin jälkeen Boden oli selkeästi ottelun hallitseva osapuoli ja onnistui maalinteossa vielä kerran, vaikka ei montaa varsinaista maalipaikkaa kyennytkään luomaan.

Valmentaja Juha Lamsijärvi: ”Pyrimme toteuttamaan asioita, joita olemme treeneissä harjoitelleet. Sanotaan, että jalkapalloa voi pelata monella tapaa. Reilua olisi myös kertoa mihin ne tavat vievät ja varsinkin mihin ne eivät vie. Tänäänkin näimme kentällä useita nuoria pelaajia. Velvollisuutemme on kantaa vastuu heidän kehittymisestään. Nähty ottelu oli palapelin ensimmäinen pala, eikä edes kulmapala!”

Seuraavan kerran miesten edustusjoukkue pelaa 23.2.2018 klo 18.30 Junkohallissa, kun vastaan saadaan liigaa pelaava PS Kemi Kings. Liput 5€

– Tatu Kujanpää MV, kapteeni, Jesse Numminen (60 Niklas Kakko), Valtteri Vainionpää, Niko-Petteri Kuukasjärvi,

– Eetu Närhilä (55 Anton Sarkkinen), Joni Lehosmaa, Jani Alaperä, Jesse Oinas,

– Juho-Teppo Berg, Thomas Koroma, Jaakko Pyyny (75 Matias Ojanaho)