17.2.2018 TP-47 Pojat-05 joukkueelle voitto vuoden 2018 Tapojärviturnauksesta

TP-47 Pojat-05 joukkeelle voitto tänään Lappiahallissa pelatussa vuoden 2018 Tapojärviturnauksesta.

Päävalmentaja Lasse Åman: ”Aamulla ensimmäisessä ottelupalaverissa puhuin pojille että tämä turnaus antaa hyvän katsauksen siitä missä tällä hetkellä mennään. Lähtökohdat tälle aamulle eivät missään nimessä olleet optimaaliset; eiliset harkat melko väsynyttä läpsyttelyä ja maalivahti kipeä.

Kolme hyvää ottelua, joista 2 voittoa ja yksi tasapeli. Ensimmäinen peli HauPaa vastaan 3-1 voitto – peli oli meidän hallinnassa ja pienoisena yllätyksenä tuli tästä pelistä se seikka, että tällä kertaa kaksinkamppailuja ei hävitty. Ei ole kauaa kun tilanne oli ihan toinen. Toinen ottelu oli OLSia vastaan 1-1 ja tässä pelissä tempoa riitti. OLS oli tasapelistä huolimatta parempi luoden useita maalipaikkoja. Viimeisessä ottelussa Tervareita vastaan oli panoksena turnauksen voitto tai pelkkä voittokaan ei pelkästään riittänyt vaan tarvittiin riittävä maalisuhde – 3-0 oli riittävä voittoon.”

 

Kokoonpano: Samppa Alavahtola (C), Jesse Alavahtola, Danila Bulgakov, Jesse Isokangas,  Eetu Lehtinen (mv),  Sami Rauvala, Teemu Tapojärvi, Sakarias Väyrynen, Elmo Ylitalo ja Niklas Åman

 

Tulokset:

 

HauPa     –     TP-47        1-3

OLS          –     Tervarit    3-2

 

TP-47       –     OLS           1-1

Tervarit    –     HauPa      5-2

 

HauPa     –     OLS            0-2

TP-47       –     Tervarit     3-0