18.2.2018 Oleg Eprintsev ja Iiro Vanha palkittiin

Lauantai iltana pidetyssä Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palkintogaalassa palkittiin TP-47 Urheilujohtaja Oleg Eprintsev Vuoden Futsalvalmentaja palkinnolla ja TP-47:stä jo veikkausliigaan siirtynyt oma kasvatti Iiro Vanha palkittiin vuoden futsal-pelaaja palkinnolla.

Lämpimät onnittelut Olegille, Iirolla ja muille palkituille.

”Vuoden futsalvalmentaja Oleg Eprintsev FTK Futsalin pioneeri Pohjois-Suomessa ja Meri-Lapissa. Perustamassa FTK seuraa ja valmentanut vuosia FTK miehiä ja naisia loistavalla menestyksellä. Miehissä 3 Suomen mestaruutta pelaajavalmentajana ja naisissa 2 Suomen mestaruutta managerina”

”Vuoden futsalpelaaja Iiro Vanha FC Kemi FC Kemin liigajoukkueessa isossa roolissa, maajoukkueen runkopelaaja. Pohjoismaiden mestari Suomen joukkueessa. Siirtyi uusiin haasteisiin jalkapalloon tammikuun lopussa PS Kemin liigajoukkueeseen”