21.2.2018 Palloliiton valmennuskeskuksen johtajana aloittanut Juha Malinen vieraili.

Palloliiton Pohjois-Suomen piirin valmennuskeskuksen johtajana aloittanut Juha Malinen kävi esittelemässä palloliiton pelaajakehitysohjelmaa TP-47:lle. Osana pelaajien laadukkaan arjen kehitystyötä valmennuskeskus on yhteistyössä alueen seurojen kanssa rakentanut pelaajakehitysohjelmaa, joka kattaa sekä pelaajien että valmentajien koulutus-, harjoitus- ja testaustapahtumia. Tapahtumat jakautuvat vuoden ympäri, lähes joka kuukausi seurat ovat jollain tavoin mukana tässä ohjelmassa. TP-47 valmennuspäällikkö Jouni Seppälä ilmoitti tässä tapaamisessa TP-47 junioreiden lähtevän mukaan tähän kehitysohjelmaan, niin laajalti ja pian, kuin se on käytännössä mahdollista. Jo aikaisemmin TP-47 pojat-04 ovat olleet mukana vastaavan tyyppisessä ohjelmassa ja kokemukset ovat olleet ainoastaan positiivisia. Mukana tapaamisessa oli myös Tutor Sami Viippola, Urheilujohtaja Oleg Eprintsev, Juniorijaostosta Tuomas Lantto ja johtokunnan edustajana Kari Vaalto.