23.2.2018 Merilapin derby TP-47 vs PS Kemi Kings 1-3

Merilapin derby TP-47 vs PS Kemi Kings 1-3

Valmentaja Aleksei Zhukov: ”Ensimmäisen puoliajalla nähtiin mitä oli viikolla treenattu. Peli oli hyvin kurinalaista kaikin puolin. Maalipaikat jäivät meille kyllä syntymättä, mutta ei siihen kyennyt vastustajakaan.

Toinen puoliaika oli hienoisesti PS Kemin hallintaa, mutta myös TP-47 sai kauden ensimmäisen maalin Juho-Teppo Bergin onnistumisesta. Pelaajat taistelivat hyvällä asenteella loppuun saakka. Kaiken kaikkiaan PS Kemin voitto oli ansaittu.”

Kokoonpano: Tatu Kujanpää, Niklas Kakko (46″ Niko Alakunnas), Valtteri Vainionpää, Jesse Numminen, Joona Juntunen, Eetu Närhilä (46″ Matias Juntunen), Joona Konttajärvi (60″ Anton Sarkkinen), Joni Lehosmaa (80″ Samppa Marjamaa), Juho-Teppo Berg, Jaakko Pyyny, Thomas Koroma (75″ Joonatan Alamäki)

https://merilapinurheilu.com/2018/02/23/kemi-vahvempi-meri-lapin-derbyssa/