1.3.2018 P-03 piirinmestaruus Futsalissa ja SM-lopputurnauspaikka

P15 poikien futsal kausi muodostui kaksinkertaisesta sarjasta, jossa pelejä kertyi 14 kappaletta. Varmistus SM-lopputurnaukseen pääsystä saatiin vasta viimeisessä kiihkeässä FC Kemi pelissä, jonka voitolla varmistimme paikkamme sinne ja samalla piirimestaruuden. Kausi on ollut varsin tasainen kärkijoukkueiden osalta ja loppuratkaisu olisi voinut jäädä maalieron varaan. Joukkue on selkeästi kasvanut henkisesti ja taktisesti kauden aikana, vaikka mukaan mahtuu aina pienoisia notkahduksiakin.

Pelissä olemme luottaneet pallollisen pelin vahvuuteemme ja vahvan puolustuspelin kautta lähtevään taktiikkaan, jolla olemme pitäneet oman maalimme varsin puhtaana ja iskeneet vastaan aina mahdollisuuden tullessa hyvin vähäisillä hyökkäyspään pelin rajoitteilla. Olemme pyörittänyt pelissä jopa kolmea kentällistä ja jauhaneet usein vastustajalta puhdin pois pitäen pelissä tempoa yllä ja palloa liikuttaen vastustajan irti pallosta turhaa prässiä juosten.

Olemme suoriutuneet kaudesta todella hyvin suhteellisen vähäisestä koko joukkueen futsal treenistä huolimatta ja pohjan perustaen jalkapallon puolelle. Odotamme suurella mielenkiinnolla sitä, miten pystymme vastaamaan toisten lopputurnauksen joukkueiden peliin Tampereella. Loppuhuipennus on vielä tulossa…

Pelaajat: Ardian Bajrami, Eetu Erkheikki, Jerry Erkinmikko, Miika Eskelinen, Atte Huhtala, Lauri Iso-Koivisto, Roni Kulju, Eemil Kurttio, Elias Lantto, Juho Muotka, Joonatan Nevala, Ville Ojala, Juuso Pikkukangas, Joel Ponkala, Pietari Portimo, Eetu Ravantti, Eemil Saloniemi, Paavo Takkunen, Niko Teppola ja Veeti Tikkala

Valmentajat: Mika Alavahtola, Jari Nevala ja Markku Portimo

Huoltaja Outi Ponkala-Kurttio

P-03 futsal