2.3.2018 Miesten edustusjoukkueen harjoitusottelu TP-47 vs OLS

TP-47 miesten edustusjoukkue pelaa kauden kolmannen harjoitusottelun Pohjois-Suomen suurinta jalkapalloseuraa, Oulun Luistinseuraa, vastaan.

OLS nousi viime kauden päätteeksi Kakkoseen ja on valmistautumassa alkavaan kauteen uuden päävalmentajan Petri Hautajärven johdolla. OLS on hakenut ottelutuntumaa Ykköstä pelaavasta AC Oulusta ja Kakkosta pelaavasta SJK Akatemiasta. OLS:n valmiudesta ja kovuudesta kertoo jotain se, että kumpikaan harjoitusvastustajista ei kyennyt voittamaan tätä sarjanousijaa. OLS on sekoitus kokemuksen tuomaa varmuutta ja nuoruuden antamaa intoa.

TP-47:n valmentajat Juha Lamsijärvi ja Aleksei Zhukov kokoavat iskukykyisen ja nuoren joukkueen kauden kolmanteen harjoitusotteluun, josta lähdetään hakemaan voittoa. TP-47:n kokoonpanosta ovat poissa loukkaantumisista kärsivät ja maaliskuussa paluun tekevät Ryan Gilligan ja Arttu Kainulainen, sekä vähän pidempää toipumista tarvitsevat Helmeri Närhilä ja Jaakko Paavilainen, joiden paluuta odotetaan toukokuussa. Estyneenä on myös armeijaa suorittava Matias Ojanaho. Edustusjoukkueen paidan pukee jälleen ylleen useampikin alueen oma juniori-ikäinen pelaaja ja mahdollisesti luvassa on myös seuran omien lahjakkaiden B-juniori-ikäisten ensiesiintymisiä tällä tasolla.

Ottelu pelataan Junkohallissa la 3.3.2018 klo 12.30.

Vapaa pääsy ja kanttiini palvelee!

28643491_1824764950868956_701603859_o