8.3.2018 TP-47 ja KePS:n kasvatti Jesse Oinas (17v) sopimukseen

TP-47 ja KePS:n kasvatti Jesse Oinas (17v) sopimukseen.
Monessa roolissa keskikentällä viihtyvä Jesse oli jo viime vuonna TP47/2 joukkueen mukana muutamissa peleissä seurayhteistyön ansiosta tehden mm. ensimmäisessä miesten pelissään 2 maalia. Juniorivuosina Jesse on ollut voittamassa mm. Puolen Suomen Liigaa (Santa Claus) ja viime vuonna Futsalin Suomen mestaruutta KePSin B-junioreissa.
”Parista muustakin hyvästä vaihtoehdosta päädyin sopimukseen TP-47:n kanssa, koska uskon että TP-47:n pelitapa kehittää minua itseäni sekä joukkuetta pelillisesti kohti uusia haasteita. Uskon, että tämä on oikea ratkaisu näin uran alkuvaiheessa ja pyrin antamaan kaiken mahdollisen tuen joukkueellemme.” – kommentoi sopimusta Jesse Oinas.
”Mielestäni TP-47:n organisaatio on erinomainen paikka nuorille Meri-Lapin alueen pelaajille kehittyä rauhassa ”turvallisissa olosuhteissa” ja realisoida oma potentiaali. Jesse ottanut ensimmäisen ja rohkean askeleen kohti jalkapallohuippua. Nöyryys, kova työnteko, halu oppia uutta ja menestyä uralla – kaikki tämä Jessellä on. Tervetuloa Jesse!” – kommentoi tuoretta sopimusta urheilujohtaja Oleg Eprintsev.

received_1830809973597787