24.3.2018 TP-47 miesten edustusjoukkueen harjoitusottelu huomenna Oulussa.

TP-47 miesten edustusjoukkue pelaa kauden neljännen harjoituspelin oululaista JS Herculesta vastaan Heinäpään hallissa sunnuntaina klo 10.00. Ottelun ajankohta on muuttunut joissain ennakkotiedoissa mainitusta hallivuorojärjestelyiden vuoksi.

JS Hercules on oululainen Miesten kakkosta pelaava joukkue, joka tekee tiivistä yhteistyötä espanjalaisen Depertivo Alavesin kanssa. Espanjasta tulee myös tulevan kauden päävalmentaja, jonka nimeä ei ole vielä julkaistu. Joukkueen valmennuksesta tällä hetkellä vastaa TP-47:ssä kauden 2006 pelannut Mikko Isokangas.

Herculeksella on kasassa laadukas ryhmä, joka vielä tästä vahvistuu ennen kauden alkua.
Kaudella 2017 joukkueiden voitot ja maalit menivät tasan. Haaparannalla TP-47 oli parempi lukemin 2-1 ja Oulussa Hercules 3-2. Tätä harjoitusottelua voidaan siis pitää hyvänä tason mittarina tulevaa kautta silmällä pitäen.

TP-47 valmenentajat Juha Lamsijärvi ja Aleksei Zhukov kokoavat mukaan tiiviin 16:ta pelaajan voitontahtoisen joukkueen. Varmuudella sopimuspelaajista poissa loukkaantumisista kuntoutuvat Ryan Gilligan, Jaakko Paavilainen ja Helmeri Närhilä. Kokoonpanosta pois jäävät myös pikkuvaivoista kärsivät Niklas Kakko ja Jani Alaperä.
TP-47 mukana on myös eilen Tornioon testiin saapunut 25-vuotias venäläinen toppari Mihail Semishenko.