6.4.2018 TP-47 miesten edustusjoukkue la 7.4 OLS:in vieraaksi

TP-47 miesten edustusjoukkue matkustaa huomenna OLS:n vieraaksi ja pelaa harjoitusottelun Heinäpään tekonurmella klo 13.15. Otteluajankohta on siirtynyt joukkueista riippumattomista syistä.
Miesten kakkoseen valmistautuvien joukkueiden edellinen kohtaaminen 3.3.2018 päättyi 4-4. Tämän ottelun jälkeen OLS on vahvistunut -mm. Alexander Jibrinin joukkueeseen liittymisen ja AC Oulun farmisopimuksen myötä. OLS ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään harjoitusottelua. Viimeksi OLS kohtasi 18.3 GBK:n ja tämä ottelu päättyi OLS:n selkeän hallinnan jälkeen 3-0.
TP-47 lähtee Ouluun tiiviillä joukkueella ja joukkue kärsii edelleen useamman sopimuspelaajan loukkaantumisesta. Valmentajat Juha Lamsijärvi ja Aleksei Zhukov pyrkivät peluuttamaan joukkueen ainoastaan kolmella vaihdolla. TP-47:n testipelaajista jatkaa joukkueen mukana ainoastaan Abdul Sessay.
Kuvassa: Todennäköisesti Ryan Gilligan ensimmäistä kertaa harjoituskaudella avauskokoonpanossa?!
Kuva: Maarit Kainulainen

IMG_4543