7.4.2018 TP-47 Miesten edustusjoukkue teki onnistuneen Oulun vierailun

Miesten edustusjoukkue teki onnistuneen vastavierailun Ouluun. Isäntänä toiminut OLS ei ollut hävinnyt yhtään harjoitusottelua tällä harjoituskaudella ja viimeisimmässä pelissä oli kaatanut GBK:n luvuin 0-3. TP-47:lla taas oli alla muutama reilusti hävitty ottelu. Ottelu pelattiin aurinkoisessa, mutta Oululle tyypillisessä tuulisessa säässä.

TP-47 pääsi aloittamaan ottelun reilussa myötätuulessa. Pelin ensimmäinen jakso alkoi TP-47:n kannalta hyvin, kun Ryan Gilligan antoi hyvän pystysyötön Pyynylle, mutta tilanne päättyi OLS:in maalivahdin rintaan osuneeseen laukaukseen. Kahden taitavan joukkueen ensimmäinen jakso oli tasaista, joskin hienoisesti OLS:in hallintaa. Jaksolla nähtiin myös paljon kaksinkamppailuja ja pelaajat tekivät kurinalaisesti töitä. Ensimmäisen puolikkaan päätteeksi Pyyny sai pallon rangaistusalueen rajalla ja laukoi ylärimaa hipoen TP-47:n 1-0 johtoon.

Ottelun puolessa välissä TP-47 teki muutaman vaihdon ja vastatuulesta huolimatta toinen puolikas käynnistyi TP-47:n kannalta hyvin. Alaperä antoi ristipallon Pyynylle, josta onnistunut keskitys maalille ja Oinas viimeisteli tilanteeksi 0-2. Ottelun loppu oli tasaista joskin OLS sai muutaman puolittaisen paikan. TP-47:n maalia vartio tämän ottelun Arttu Kainulainen, joukkueen kapteenin Tatu Kujanpään ollessa tällä kertaa huili vuorossa. Ryan Gilligan oli ottelun selkeä isäntä, joka ohjasi peliä hyvin ja jonka johtajuus näkyi kentällä.
TP-47:ltä kokonaisuudessaan tasapainoinen ja hallittu esitys. Tulos antaa uskoa, että valmentajat Juha Lamsijärvi ja Aleksei Zhukov ovat oikealla tiellä.
Valmentaja Juha Lamsijärvi:”Erityisen tyytyväinen olen ensimmäisen puoliajan esitykseen. Meillä oli uusi kenttäryhmitys, ja siinä muoto pysyi hyvin kasassa.”
Avauskokoonpano tänään: Arttu Kainulainen, Ryan Gilligan, Jesse Numminen, Joni Lehosmaa, Jani Alaperä, Aleksi Koivumaa, Eetu Närhilä, Jaakko Pyyny, Abdul Sessay, Joona Konttajärvi ja Jesse Oinas. Vaihtopenkki: Anton Sarkkinen, Thomas Koroma ja Niklas Kakko.

Miesten edustusjoukkue pelaa seuraavan ottelun Junkohallissa perjantaina 13.4 klo 20.00, kun vastaan saapuu Rops Akatemia.
Reservijoukkue TP-47/ pelaa huomenna sunnuntaina 8.4 klo 13.00 Junkohallissa Regions`Cupin ensimmäisen ottelun, kun vastustajaksi saapuu Sopa.

IMG_1948