12.4.2018 Odotettu paluumuuttaja Aleksi Koivumaa miesten edustusjoukkueeseen!!

Aleksi ”Pello” Koivumaa (25v) ja TP-47 ovat solmineet sopimuksen kaudeksi 2018. Aleksi on Pohjois-Lapin kasvatti ja monen muun pelaajan tavoin tämän kauden paluumuuttajia.
Edustusjoukkue tasolla Aleksi pelasi ensimmäisen kauden TP-47:ssä vuonna 2015, jossa viihtyi myös kauden 2016. Miesten kakkosen pelejä näiltä kausilta kertyi kaikkiaan 42. Kaikkiaan tilastoissa Aleksilla on 160 virallista ottelua. Kauden 2017 Aleksi pelasi FC Santa Claus AC:n paidassa. Viime talven harjoittelu on tapahtunut Ropsin organisaation mukana.
Aleksi Koivumaa kommentoi sopimusta: ”Tuntuu hyvältä palata tuttuun seuraan ja päästä pelaamaan kovia pelejä kakkosen pohjoislohkoon. TP-47:n pelillinen suunta tukee omia vahvuuksia hyvin ja uskon, että tuleva kausi antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana seuraavalle tasolle.”
Urheilujohtaja Oleg Eprintsev: ”Joukkue saa Aleksista monipuolisen pelaajan, joka pystyy pelaamaan monella paikalla. Tällainen pelaaja joka on ahkera, monipuolinen, sitoutuva ja vielä vanha tuttu on todella helppo ottaa joukkueeseen. Aleksi liittyy joukkueeseen välittömästi”
Tositoimissa Aleksin voi nähdä jo perjantaina, kun TP-47 pelaa harjoitus ottelun Ropsin reservijoukkuetta vastaan Junkohallissa klo 20.00.

IMG_9097