13.4.2018 Tänään miesten edustusjoukkueen harjoitusottelu TP-47 vs Rops reservi

TP-47:n miesten edustusjoukkue kohtaa RoPS:n reservijoukkueen tänään Junkohallissa klo 20.00. Tämä on joukkueen toiseksi viimeinen harjoituspeli ennen sarjan alkua. TP-47:llä on alla hyvä ja ehjä ottelu OLS:aa vastaan. Tähän otteluun joukkue saa mukaansa myös viime pelistä poissa olleet Juho-Teppo Bergin, Valtteri Vainionpään ja Tatu Kujanpään. TP-47:n lähes valmis joukkue voi vielä täydentyä muutamalla puolustuspään pelaajalla. Tässä ottelussa kentällä nähdään jo viimekauden Suomessa pelannut brasilialainen Brazil De Souza E Silva Allan. RoPS:n valmentaja Vesa Tauriainen toivoo TP-47:stä kovatasoista vastusta. Todenennäköisesti rovaniemeläisillä on mukana myös liigamiehistöä. TP-47:lle ottelu on erittäin tärkeä joukkueen yhteen hitsautumisen kannalta. Varmasti TP-47:n kokoonpanosta puuttuu pitkäaikaiskuntoutujien Jaakko Paavilaisen ja Helmeri Närhilän lisäksi lievästä vammasta toipuva Niklas Kakko ja asevelvollisuutta suorittava Matias Ojanaho. Vapaa sisäänpääsy ja kioski palvelee!