14.4.2018 Harjoitusottelu TP-47 vs Rops reservi 2-1 (1-1)

Eilen nähtiin hyvätasoinen ottelu Junkohallissa, kun TP-47:n miesten edustusjoukkue kohtasi RoPS:n reservijoukkueen.

Ensimmäisen puoliskon molemmat joukkueet hyökkäsivät innokkaasti ja molemmat joukkueet saivat useammankin maalintekopaikan. TP-47:n avausmaali syntyi, kun Juho-Teppo Berg antoi oikealta kulman, Thomas Koroma voitti kaksinkamppailun, puski ja Joni Lehosmaa viimeisteli puskemalla TP-47:n 1-0 johtoon. Kymmenen minuuttia TP-47:n maalista RoPS tasoitti onnistuneen hyökkäyksen päätteeksi tilanteeksi 1-1. Tämän jälkeen RoPS sai pilkun, mutta laukaisu ylitti maalin ja joukkueet jatkoivat tasatilanteessa. Peli rauhoittui tietyltä osin ja joukkueet kamppailivat tasaväkisesti, vaikka selkeitä maalintekopaikkoja ei enempää syntynytkään. Yritystä ja työntekoa molemmilla joukkueilla riitti.

Ottelun toiselle puolikkaalle molemmat joukkueet vaihtoivat muutaman pelaajan. Toisen jakson alussa RoPS oli ehkä hienoisesti hallitsevampi, mutta TP-47:n puolustus toimi organisoidusti Tatu Kujanpään ja Ryan Gilliganin johdolla, eikä RoPS kyennyt luomaan selkeitä maalintekotilanteita. TP-47 enemmän tai vähemmän satsasi vastaiskuihin, joissa Anton Sarkkinen, Thomas Koroma, Juho-Teppo Berg ja Jaakko Pyyny olivat tehokkaasti mukana. Ottelun loppupuolella Thomas Koroma murtautui oikealta ja antoi hyvän matalan keskityksen, mistä nuori Anton Sarkkinen viimeisteli varmasti TP-47 2-1 johtoon. RoPS:n innokkaat yritykset jäivät ilman tulosta ja TP-47 hoiti tyylikkäästi voiton kotiin.

Valmentaja Juha Lamsijärvi: ”Hyvä tapahtuma jossa saimme paljon lisäinformaatioita pelistämme. Vieläkin on liika kiire, mutta ymmärrys on kasvanut”

Kokoonpano: Tatu Kujanpää, Jesse Numminen (Valtteri Vainionpää), Joni Lehosmaa, Jesse Oinas (Brazil De Souza E Silva Allan), Jani Alaperä, Thomas Koroma, Juha-Teppo Berg, Ryan Gilligan, Joona Konttajärvi (Anton Sarkkinen), Aleksi Koivumaa ja Jaakko Pyyny (Roni Pietsalo).

Tämä oli joukkueen viimeinen sisähallitapahtuma ja TP-47 miesten edustusjoukkue siirtyy vihdoin ulkokentille ja aloittaa harjoittelun Kemin Karihaaraan tekonurmella. Seuraava, ja viimeinen, harjoitusottelu ennen sarjapelejä pelataan Oulussa AC Oulua vastaan sunnuntaina 22.4.2018 klo 11.45.