14.4.2018 Jani Alaperä TP-47:ään kaudeksi 2018

TP-47 ja PS Kemi Kings sopivat yhteistyöstä. KePS:n kasvatti ja PS Kemin pelaaja Jani Alaperä (18v) siirtyy lainasopimuksella TP-47:n edustusmiehistöön.

Jani Alaperä pelasi viime kauden B-poikien Ykköstä ja yhteistyösopimuksen ansioista TP-47:n reservijoukkueen mukana Miesten Kolmosta. Tällä harjoituskaudella Jani on harjoitellut pääasiassa TP-47:n edustusjoukkueen mukana. Osan treeneistä Jani on ollut liigajoukkue PS Kemi Kingsin mukana. Seurat ovat sopineet, että Janin edustusoikeus siirtyy kaudeksi 2018 TP-47:lle. Jani Alaperä on valittu futsalin maajoukkueleirille, eli hän on poissa joukkueen viimeisestä harjoitusottelusta AC Oulua vastaan.

Jani Alaperä kommentoi uutista: ”Tulen hyvillä mielin Tornioon koska TP-47:n peli tapa on minulle mieluisa ja kehittävä. Uskon että meidän aika nuori joukkue pystyy siihen hyvin muotoutumaan tällä kaudella.”

Urheilujohtaja Oleg Eprintsev: ”Mielestäni Jani Alaperä on yksi alueen potentiaalisimpia pelaajia, kun ajatellaan nousua kansalliselle huipulle. Olen todella iloinen tästä ratkaisusta. TP-47 on erinomainen paikka nuorelle pelaajalle kehittyä kohti huippua. Mielestäni Miesten Kakkonen on oikea paikka Janille kehityksen tässä vaiheessa. Tämä on myös erinomainen paikka saada vastuuta ja harjoitella myös veikkausliigajoukkueen mukana.”

Kuva: Maarit Kainulainen

IMG_0362