27.4.2018 TP-47 reservijoukkue TP-47/2 aloitti kautensa eilen Ropoa vastaan Rovaniemellä 2-0 (0-0)

TP-47/2 aloittaa toisen kautensa Miesten kolmosessa aurinkoisessa kevätillassa Rollon poikia vastaan torstaina Rovaniemellä. Lähtökohdiltaan ottelua voisi kuvailla ”kokemus vastaan nuoriso”. Suuri osa Ropon pelaajista omaa kokemusta joko veikkausliigasta tai Ykkösestä ja joukkueen osaamisen taso on valtava. Ropon maalivahti Lauri ”Late” Rönkkö on TP-47 entinen kapteeni.
TP-47 aloitti vahvasti ja ensimmäinen puolikas oli TP-47 hallintaa. TP-47 sai luotua neljä selkeää maalinteko paikkaa, mutta Ropon maalilla pelannut Rönkkö sai pidettyä oman maalinsa puhtaana.
Toisen puolikkaan puolessa välissä pelin painopiste alkoi siirtyä TP-47:n puolustuspäähän, osittain TP:n tekemien vaihtojen myötä. TP-47:n tehtyä kaikki vaihdot hienosti pelannut Vesa Lilja joutuu kramppaavan pohkeen takia hoidettavaksi kentän sivulle, jolloin Ropo sai ylivoimalla väännettyä pallon maaliin,1-0. Tämän jälkeen vielä Ropo saa hyvin kyseenalaisen pilkun, jonka onneksi loistavasti koko pelin TP-47:n maalilla pelannut Arttu Kainulainen hoitaa.
Pelin lopuksi joukkueen valmentajat Oleg Eprintsev ja Jaakko Isteri tekevät ratkaisun ja riskillä nostavat topparit ylös. Riski kostautuu ja Ropo tekee ottelun päätteeksi hienon 2-0 maalin.
Oleg Eprintsev: ”Tulosurheilua tämä on ja tappio tietysti harmittaa. Tässä pelissä kyllä jokainen pelaaja pääsi omalle tasolleen. Kun itse ei tee maaleja, niin vastustaja tekee. Tähän ei voi muuta sanoa, kuin että kokemusta ei voi ostaa.”

dig

dig