27.4.2018 Abdul Sesay ja TP-47 sopimukseen!

Sierraleonelainen Abdul Sesay ja TP-47 ovat solmineet vuoden sopimuksen jatko-optiolla.
7-vuotiaana jalkapallon aloittanut Abdul pelasi ensimmäisen miesten pelinsä 17-vuotiaana FC Kallon paidassa Sierra Leonen pääkaupungissa Freetownissa. 2012 Abdul tuli Suomeen, Atlantikseen jossa viihtyi aina kauden 2015 loppuun saakka. 2016 Abdul siirtyi oululaisen OPS:n riveihin ja seuraavaksi kaudeksi 2017 Herculekseen, jossa kauden saldoksi kertyi 18 pelattua ottelua ja kuusi tehtyä maalia. Kaikkiaan pelaajan Suomen tilastoista löytyy 151 pelattua ottelua ja 45 tehtyä maalia.
Maajoukkueeseen Abdul Sesay on valittu 12 kertaa ja viimeisellä maajoukkue komennuksella maaliskuussa Teheranissa pelatussa ottelussa Iran vs Sierra Leone Abdul pelasi kapteeninnauha käsivarressa.
Oleg Eprintsev kommentoi sopimusta: ”Pelaaja on tuttu samasta sarjasta. Abdul on pelaaja parhaassa iässä ja osaaminen on hyvällä tasolla. Odotan hänestä lisälaatua joukkueen pallolliseen pelaamiseen, ja toki myöskin tulosta maalien muodossa. Tämä on joukkueen 24. sopimus.   Joukkue on valmis aloittamaan kauden 2018.”
Abdul Sesay kommentoi TP-47:ään siirtymistään: ”Joukkue on minulle entuudestaan tuttu ja uskon sen olevan hyvä paikka kehittyä. Tornio vaikuttaa ystävälliseltä paikalta.”
dav

dav