11.5.2018 TP-47 ja ToTa sopivat yhteistyöstä kaudelle 2018!

Tornion Pallo -47 ja Tornion Tarmo ovat solmineet yhteistyö- ja farmisopimuksen kaudeksi 2018.

TP-47 kilpailutoiminta kattaa Kakkosta pelaavan edustusjoukkueen, P-17 Ykköstä pelaavan B-poikien joukkueen ja Miesten Kolmosta pelaavan reservijoukkueen. ToTa pelaa tällä hetkellä Miesten Nelosta reilun kahdenkymmen pelaajan vahvuisella miehistöllä. Yhteensä TP-47:n kilpailutoiminnassa on mukana lähes kahdeksankymmentä pelaaja ja nyt ToTa yhteistyön kautta pelaaja määrä ylittää sadan pelaajan rajan. Yhteistyön myötä molempien seurojen kaikille pelaajille löytyy omaan kehitystasoon sopiva sarjataso.

TP-47 reservijoukkue ja ToTa myös jatkossa treenaavat pääsääntöisesti yhdessä, jolloin treeneistä saadaan laadukkaammat riittävän pelaajamäärän myötä, kun vuorotyöt, perhe, opiskelut ym. asettavat osalle pelaajista omat haasteensa. Yhteistyön ovat sopineet ja rakentaneet yli kaksikymmentä vuotta kilpailevissa seuroissa toimineen paikalliset jalkapalloikonit Jari Nitovuori ja Oleg Eprintsev. Yhteistyön myötä jo eilen Nähtiin ToTa vs AC Oulu Villan pojat ottelussa useampikin TP-47:n pelaaja.