19.5.2018 Otteluennakko miesten edustusjoukkue TP-47 vs PK-37

TP-47 matkustaa sunnuntaina Iisalmeen PK-37 vieraaksi.
PK-37:llä on takana neljä sarjapeliä, joista ensimmäinen tasapeli Vifkin kanssa vieraissa, yllätysvoitto GBK:sta kotona ja tappiot TPV:lle ja Kufu98:lle vieraissa. TP-47 ja PK-37 kohtaamiset viime kaudella menivät tasapelien merkeissä. Ensin toukokuussa Haaparannalla 0-0 ja elokuussa Iisalmessa 3-3. Kotona Iisalmi on aina vaarallinen.
TP-47:llä on takana ehjä harjoitusviikko ja lähes kaikki pelaajat ovat käytössä. Poissa ovat ainoastaan lievästi loukkaantuneet Niko-Petteri Kuukasjärvi ja Jesse Oinas, pitkäaikaiskuntoutuja Helmeri Närhilä ja asevelvollisuutta suorittava Matias Ojanaho. TP-47 valmentajat Juha Lamsijärvi ja Aleksei Zhukov valitsevat 16 pelaajan iskukykyisen joukkueen.
Tähän otteluun usko hyvään tulokseen on hyvin vahva, hyvä harjoitusviikko takana, lähes kaikki pelaajat vahvuudessa ja joukkue on voitonnälkäinen. TP-47 lähtee hakemaan kauden ensimmäistä voittoa.