19.5.2018 B-pojille reipas voitto! TP-47 vs VIFK 5-0 (2-0)


Otteluraportti TP-47-VIFK 5-0 (2-0).

Pelin kulku oli selvä jo ennen pelin alkua. VIFK tuli Haaparannalle vajaamiehisenä pelaamaan mahdollisimman pientä häviötä. Kotijoukkueen maalivahdin ei tarvinnut tehdä yhtään torjuntaa koko pelissä! TP -47 olisi voinut tehdä useampia lisämaaleja paremmalla viimeistelyllä. Vastustajalle hatunnosto vaikeasta tilanteesta huolimatta, pelasivat taistellen loppuun asti herrasmiesmäisesti eivätkä sortuneet ylilyönteihin.
Valmentaja Kimmo Halmkronan kommentit” Menimme tänään vastustajan kävelyyn mukaan. Pelin tempo pitää saada paremmaksi tiiviisti puolustavia joukkueita vastaan. Toiselle puoliajalle saatiin tempoa vähän lisää. Edelleen meillä pieni murheenkryyni heikossa viimeistelyssä. Tämmöiset pelit ovat aina vähän vaikeita kun vastustaja ei pysty hyökkäämään ollenkaan”

Kuvat: Maarit Komulainen

IMG_9601

IMG_9569