26.5.2018 TP-47 03-tytöt pelasivat itsensä SM-turnaukseen!

TP-47:n tytöt pelasivat itensä Suomen 16. parhaan T15 joukkueen joukkoon ja samalla Laura Kalmari turnaukseen.

Joukkueen valmentaja Jarmo Oinas: ”Joukkueella tavoitteena parantaa viimevuotista sijoitusta. Sarjan aikana haasteita oli yllinkyllin, uuden peliryhmityksen opettelu, RoiU:n vahvistusten ajaminen joukkueeseen sekä lukuisat sairas poissaolot ja loukkaantumiset eli noilla lähtökodilla 4. sija kiitettävä suoritus.”

Loistava suoritus tytöt ja taustat!! ☺

Joukkueen lopputurnaukseen pelanneet: Anna Kvist, Noora Kurtti, Emilia Vaara, Heta Ahola, Anni Ollila, Jonna Kuusisto, Aleksandra Nenonen, Hellis Ohtonen, Laura Oinas, Noomi Lundberg, Ella Kurttio, Elina Junes, Emma Frantti, Emilia Fisk, Noora Alajärvi Mira Pannimaa, Saana Valkama, Vera Koskenranta, Claudia Palosaari ja Alisa Kakko

FB_IMG_1527368414498