27.5.2018 KuFu98 vs TP-47 otteluraportti.

Kotijoukkue Kufu98 voitti ansaitusti.
Ensimmäisen jakson TP-47 pelasi hyvää jalkapalloa ja TP-47 pelasi hyvin, varsinkin alussa. TP-47 pystyi jopa rakentamaan muutaman hyökkäyksen. 16 minuutin kohdalla Kufu etenee vasemmalta seinäsyötöillä ja matala taidokas keskitys jonka Sharp Räsänen viimeistelee taidokkaasti, 1-0. Tästä muutama minuutti ja TP-47 tasoitus on todella lähellä, kun Jaakko Pyyny saa laukaistua, mutta KuFun maalivahti saa sormensa väliin. 35 pelatun minuutin jälkeen TP-47 rikkoi ja Kufu sai sivuvaparin, jonka Arttu Heinonen loistavasti puski maaliin, 2-0. TP-47 ei lannistu, vaan onnistuu luomaan hyvin pelatun tilanteen, jossa pallo saadaan upotettua KuFun maaliverkkoon, mutta tuomari liputtaa tilanteen paitsioksi?!
Puoliajalla TP-47 valmentaja Aleksei Zhukov suorittaa pelaajavaihdon ja vaihtaa ryhmitystä, joka kuitenkin hiukan epäonnistuu ja KuFu saa useammankin paikan. Kun toista jaksoa on pelattu reilu kymmenen minuuttia Kufu etenee seinäsyöttöillä ja Miro Siltavuori viimeistelee 3-0. TP-47:n kykeni ottelun lopulla muutaman paikan luomaan, joista ehkä lähimpänä maalin syntymistä oli Juho-Teppo Bergin kulmaksi päätynyt laukaus.
Kokoonpano:
1 Kujanpää Tatu
5 Vainionpää Valtteri
7 Pyyny Jaakko
10 Berg Juho-Teppo
19 Koivumaa Aleksi
21 Berg Jussi-Esko
27 Konttajärvi Joona
31 Paavilainen Jaakko
87 Gilligan Ryan
88 Sesay Abdul
8 Erceg Nikola
VAIHTOPELAAJAT
9 Alaperä Jani
11 Kuukasjärvi Niko-Petteri
12 Kainulainen Arttu
16 Sarkkinen Anton
24 Numminen Jesse