6.6.2018 TP-47 miesten edustusjoukkue tiedottaa!

TP-47 irtisanoo valmetaja Aleksei Zhukovin sopimuksen Zhukovin aloittteesta.
Sopimus on irtisanottu hyvässä yhteisymmärryksessä.
Aleksei Zhukov: ”Haluan kiittää pelaajia luottamuksesta. Ilmapiiri ja tekeminen ja valmistautumien oli hyvällä tasolla ja olin tyytyväinen. Valmentajana tein muutaman virheen mikä ei antanut mahdollisuutta saavuttaa toivottua tulosta, eli pelin voittamista. Toivon että päätökseni sytyttää lopullisesti joukkueen. Varsinkin toinen puoli JBK ottelussa osoitti, että joukkue on herännyt taistelemaan.”
Urheilujohtaja Oleg Eprintsev: ”Jokainen ammattivalmentaja tietää, että joka päivä sopimuksen päättäminen on lähempänä. Kaverini jonka kanssa meillä on pitkä yhteinen taival, joista viimeiset kaksi ja puoli vuotta TP-47 organisaatiossa on tehnyt ratkaisun. Haluan kiittää Losaa koko TP-47 organisaation puolesta yhteistyöstä. Analyysin tekeminen on edessä, mutta nyt on tärkeämpää kääntää katse tulevaan. TP-47 edustusjoukkueen valmennuksesta jatkossa vastaavat Jussi-Esko Berg ja Ryan Gilligan. Heillä on organisaation ja pelaajien täysi tuki takana. Nyt meillä on lyhyen ajan sisällä kolme peliä, ensimmäinen niistä perjantaina Oulussa FC Herculeksen vieraan Castrenin kentällä klo 18.30.”