16.6.2018 Miesten edustusjoukkueen otteluennakko TP-47 vs TamU

TP-47:n miesten edustusjoukkue pääsee vihdoinkin todelliselle kotikentälle, Pohjan Stadionille. Stadionin nurmen kunto on vaihteleva, mutta joka tapauksessa se on molemmille joukkueille sama ja kunnosta huolimatta kotikenttä on aina kotikenttä.
Tampere United on sarjan yksi kaukaisimmista vieraista. Tamun kausi on lähtenyt käyntiin vaihtelevasti kahdeksan ottelua, kolme voittoa, tasapeli ja neljä tappiota.
Kotijoukkueen kunto on tuloksista huolimatta ollut nouseva ja jos joukkue onnistuu säilyttämään Hercules pelin tason, niin ainoa tulos mitä voidaan odottaa, on voitto. Joukkueella on nyt takana ehjä harjoitusviikko ja joukkueen henki on ollut hyvä.
Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on aikaa. Mukavana nippelitietona joukkueen valmentaja Jussi-Esko Berg muisteli, että tämä olisi tapahtunut 2008 Turkin leirillä ja silloin Tamu olisi ollut parempi.
Ottelu pelataan lauantaina 16.6 Pohjan Stadionilla klo 16:00 Tervetuloa!
Kuva: Maarit Kainulanien

IMG_6771