21.6.2018 Kuukauden juniorina palkittiin Pinja Rahtu.

IMG_20180620_191810
Toukokuun kuukauden juniori Pinja Rahtu Tytöt-04

Pinja Rahtu on pelannut lähes yhdeksän vuotta, joista muutaman viimeisen TP-47:n väreissä. Seuran valmennuspäällikkö Jouni Seppälä valitsi Pinjan toukokuun kuukauden junioriksi. ” Pinja on monipuolinen pelaaja omaten hyvät lajitaidolliset ominaisuudet. Hyökkääjänä pelaava Pinja hallitsee monipuolisen laukaisuvalikoiman, jonka ansiosta hän kykenee tekemään myös paljon maaleja peleissä. Pinja on kehittyvä pelaaja. Toivotaan hänelle ehyitä harjoitusjaksoja nyt ja tulevaisuudessa.” Perustelee Seppälä valintaa.

Pinja on asettanut itselleen tavoitteekseen menestyä jalkapallossa ja tulla paremmaksi jalkapalloilijaksi. Tavoitteena on myös pelata mahdollisimman korkealla sarjatasolla. Kun Pinjalta kysyttiin, mikä on kivointa jalkapallossa? Vastaus oli aika tavalla kaiken kattava, joukkue, pelaaminen, harjoitteluun ja luonnollisesti hyökkääjä kertoo rakastavansa maalin tekoa.

Paljon Onnea Pinja!