21.7.2018 Otteluennakko miesten edustusjoukkue JBK vs TP-47

TP-47 miesten edustusjoukkue matkustaa tänään Pietarsaareen Jakobstad BK:n  vieraaksi.

JBK:n kausi on alkanut vaihtelevissa merkeissä ja joukkue on kyennyt saamaan 17 pistettä 13 pelatusta pelistäVoittoja on kertynyt viisitappioita kuusi ja kaksi tasapeliäJBK on viisi pistettä putoamisviivan yläpuolella ja tämän päivän ottelua voi ihan hyvällä syyllä sanoa ”kuudenpisteen” peliksiTP-47:lle alku kausi on ollut todella vaikea ja kun pelejä on jäljellä yhdeksänon nämä putoamisviivan läheltä löytyvät joukkueet voitettavamuuten sarjapaikan säilyttäminen muuttuu mahdottomaksi tehtäväksi.
Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 3.6 ottelussajoka päättyi TP-47 kannalta harmittavasti tasapeliinTässä ottelussa TP-47:llä oli jo voiton avaimet käsissämutta lisäajalla GBK:lle annetulla rankkarilla ottelu päättyi 2-2.
Kaudella 2017 joukkueet kohtasivat kahdesti tasapelin merkeissäTP-47 70-vuotisjuhlaottellussa Pohjan Stadionilla tuloksella 2-2 ja Pietarsaaressa kesäkuussa tuloksella 1-1.
TP-47 pääsee otteluun lähes täydellä miehistölläPitkäaikaiskuntoutujien Jussi-Esko Bergin ja Helmeri Närhilän lisäksi sivussa ovat ainoastaan korttitilin täyttänyt Joona Konttajärviloukkaantumisesta toipuva Jani Alaperä ja mahdollisesti hiukan kolhuja saanut Jaakko Paavilainen.
Ottelu pelataan klo 17.00Västerplan.