3.9.2018 TP-47 Naisten joukkue vahvistuu Vivian Janné:lla

TP-47 Naisten joukkue vahvistuu Vivian Janné:lla.

Vivian (25) aloitti peliuransa jo 15 vuotta sitten. Hän on pelannut muun muassa TP:ssä, ToTassa, TP:n ja ToJK:n yhdistelmäjoukkueessa sekä Haparanda FF:ssä. 2013 hän muutti Ouluun opiskelemaan ja valmistuikin juuri tradenomiksi. Viime vuonna hän liittyi FC Uleåborgiin, jossa pelasi Naisten kolmosta.
Vivian oli välittömästi halukas liittymään meidän joukkueeseen. Hän on vahva pelaaja, jonka voi sijoittaa keskikentälle tai kärkeen. Vivian tuo joukkueeseen lisää kokemusta ja osaamista ja hän on loistava vasuri sekä maalitykki.
Joukkueessamme on jo hänelle ennestään tuttuja pelaajia.
Olen todella tyytyväinen, että saadaan kovanluokan vahvistus joukkueeseemme mukaan.

– Martti Virkkala

Vivian Janne