9.9.2018 Ville Saikkonen vahvistamaan TP-47 miesten edustusjoukkuetta.

TP-47 riveihin on liittynyt maalivahti Ville Saikkonen, jonka sopimus allekirjoitettiin tällä viikolla.
Saikkosella on takanaan 155 ottelua ja hänen odotetaan ennestään terävöittävän alakerran pelaamista. 25-vuotiaan maalivahdin kokemus on kertynyt Etelä-Suomen seuroissa FC Espoossa, Espassa, Gnistanissa ja EPS:ssä.
Ville Saikkonen: ”Olen Rovaniemelle uuttanut opiskeluiden vuoksi. Innolla olen mukana loppukauden TP-47:ssa ja pyrin auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon kauden tärkeimmissä viimeisissä otteluissa.”
Urheilujohtaja Oleg Eprintsev: ”Tatu Kujanpään siirtyminen Kemiin, sekä Arttu Kainulaisen loukkaantuminen, joka pitää hänet loppukauden sivussa olivat suurimmat syyt hankkia Lauri Rönkölle uusi aisapari loppukaudeksi. Odotan uuden maalivahdin tukevan joukkuetta sarjapaikan säilyttämisessä”
IMG-20180908-WA0018