15.9.2018 TP-47 osallistui Harrastemessut 2018 tapahtumaan

TP-47 esittäytyi tänään Harrastemessuilla Putaan Hallilla. Meissuilla TP-47 esitteli toimintaansa kokonaisvaltaisesti. Jenni Lappalainen avasi yleisölle jalkapalloäidin roolissa elämää usemman harrastavan lapsen äitinä ja myöskin rauhoitteli tulevia jalkapallovanhempia kertomalla jalkapallon kustannusten ja talkoo määrien olevan TP-47:ssä varsin kohtuullisia.
Edustusjoukkueessa vuoden komeetaksi valittu 19-vuotias Joona Konttajärvi kävi kertomassa oman näkemyksenä jalkapallosta ja seurasta nuoren pelaajan silmin. TP-47 urheilujohtajana toimiva Oleg Eprintsev esitteli TP-47 toimintaa jalkapallokoulusta edustusjoukkueeseen saakka. TP-47:n osastolla pääsi testaamaan potkuvoimansa, tutustumaan TP-47:n historiaan, joukkueisiin, niin leikekirjojen, kuin videoidenkin muodossa. Potkuvauhtinsa kävi testaamassa lähes 100 jalkapalloilijan alkua ja muutama kokeneempikin palloilija.
Lämmin kiitos osastolla talkoillleille, yleisölle ja erityiskiitoksen koko tapahtuman hienosti järjestäneille Meidän Talon ja Tornion Liikuntatoimen väelle!