28.2.2019 TP-47 miesten edustusjoukkue aloittaa harjoituspelinsä ensiviikolla

TP-47 miesten edustusjoukkue aloittaa harjoituspelinsä ensiviikolla. Joukkueen valmentaja Jouko Liakka kertoo talven harjoittelun sujuneen suunnitellusti ja porukkaakin on treeneissä ollut ihan mukavasti, viimeaikoina parinkymmen pelaajan verran. Kokonaisuudessaan joukkueen rinki valmistuu parin viikon sisällä futsalkauden päätyttyä.
5.3 Riasaa vastaan pelattavasta harjoituspelistä Liakka toteaa: ”Ensi viikolla pelataan kauden ensimäinen harjoituspeli, ja on hyvä että päästän ”kilpailemaan” ja kokeilemaan, sitä mitä ollan reenattu ja nähdään mikä toimii ja mitä pitää reenata enemän.”

5.3 Riasa vs TP-47 Junkohalli klo 19.15
16.3 Luleå SK vs TP-47 (Luulaja)
31.3 TP-47 vs IFK Kalix Junkohalli klo 19.15
6-7/4 TP-47 vs Haupa Haaparanta
14.4 Notviken IK vs TP-47 (Luulaja)
Harjoitusotteluihin tulee lisäyksiä ja tarkennuksia myöhemmin.