24.3.2019 Otteluraportti B-poikien SM-karsintaottelusta OLS – TP-47

Otteluraportti B SM-karsinta: OLS-TP-47 6-0 (3-0)

Heinäpään hallin runsaslukuiselle yleisölle pelattu ottelu päättyi isäntien suvereenin 6-0 voittoon. OLS:n hyvin organisoitu joukkue prässäsi TP:n ahtaalle pelinrakentelussa ja vieraiden peli meni summittaiseksi räiskimiseksi, mikä varmasti sopi kotijoukkueen toppariparille, joka poimi kaikki pallot. Vastaavasti kotijoukkueen pelinrakentelu oli nopeampaa ja liikkuvampaa, jonka ansiosta he saivat selvän otteen pallosta ja pelistä. Tämän lisäksi kaksinkamppailut menivät järjestäin isännille, niin lopputulos oli vähintäänkin totuudenmukainen.

Valmentaja Alexei Zhukovin kommentit: ”Oltiin huonoja tänään ja OLS hyvä. Kaikki kunnia heille. Harmittaa, kun teemme edelleen paljon isoja virheitä, jotka näkyy sitten tulostaululla. Lisäksi pelirohkeus puuttuu ja kaksinkammpailut hävitään. Ensi sunnuntaina on viimeinen karsintapeli ja sitten alkaa keskittyminen meille oikean tasoiseen sarjaan eli ykkösdivisioonaan. Toivottavasti jokainen pelaaja alkaa ymmärtämään, mitä pärjääminen vaati oikeasti kovimmissa peleissä. Sinnepäin tekeminen ja harjoittelu ei vain riitä.”