Otteluraportti P17 TP-47- JJK 0-1 (0-1)

23.08.2020
"JJK oli mielestäni kovin joukkue jota vastaan olemme pelanneet. Se oli hyvin organisoitu, liukuva ja aggressiivinen vastustaja."

Ja meidän harmiksemme jää vastustajan maali heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Kello näytti 2 minuuttia pelattua aikaa. Ei paras mahdollinen alku ottelulle.  Pelissä kesti pojilla liian kauaa löytää oma roolitus ja tämän takia pelaajien välit olivat pitkät ja JJK oli edellä niin ykkös- kuin kakkospallossa. Olimme vaikeuksissa rakentaa omia maalintekopaikkoja. Noin 40 minuutin kohdalla, kentälle pääse Joonatan loukkaantuneen Jerryn tilalle. Tauolla suoritimme vielä yhden vaihdon; Juho tuli Aten tilalle ja Lauri siirtyy toppariksi.

Heti toisen puoliajan alkuun pojat onnistuivat rakentamaan mainion hyökkäyksen; Joonatan pääsee boxin oikeasta laidasta, mutta laukoo sivuverkkoon. Harmi, jos siitä olisi tullut maali, olisi pelissä varmaan ihan eri ilme. Toinen puoliaika oli meillä selkeästi parempi kun ensimmäinen.  Myös Danila ja Eemil K tulivat Eliaksen ja EemilS:n tilalle ja toivat peliin oman lisänsä. Noin 10 minuuttia ennen loppua meillä oli loistava tilanne tasoittaa peli, mutta Lukan laukaisu avopaikasta osui puolustajaan ja tulos säilyy 0-1.

Jokainen pelaaja antoi kaiken energiansa mitä heillä oli, mutta se ei riittänyt kaatamaan JJKta. Emme olleet parhaimmillamme. Nyt on peleistä pieni tauko ja sitten loppukierroksen 4 viimeistä ottelua.

 

Valmentaja Alexey Zhukov

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit