Otteluraportti P17 Ykkönen KPV - TP-47 2-1 (2-0)

16.08.2020
Sarjan neljäs kierros ja vastassa KPV. Kokkolassa oli hienot olosuhteet, uusi tekonurmi katsomoineen, erittäin laadukas ja todella isokokoinen kenttä.

Vastustaja oli fyysinen isokokoinen joukkue ja he lähtivät peliin tarkoituksenaan hallita sitä. Mutta meidän pojat eivät antaneet heidän rakentaa peliään ja sitä kautta me pystyimme hallitsemaan peliä, vaikka meillä ei ollut selkeitä maalintekopaikkoja. Noin 20 minuuttia oli peli meillä hyvin kontrollissa ja vastustaja ei pystynyt rakentamaan vaarallisia maalintekopaikkoja. Sen jälkeen pojilla ehkä syntyi hyvän olon tunne, että peli on meidän käsissä ja siitä johtuen keskikentän ja puolustajien väliin syntyi liikaa tilaa, jota vastustaja pyrki käyttämään hyvin tehokkaasti. Vastustajan ensimmäinen vastahyökkäys vasemmalta laidalta meidän oikeaan laitaan. Maalivahtimme torjui läpiajon, mutta kahdesta seuraavasta vastaavasta tuli kaksi maalia kymmenessä minuutissa. Pojat eivät luovuttaneet tässä tilanteessa, vaan jatkoivat rakentavaa peliä. Tällaiset kylmät suihkut kuuluvat peliin; hallitset peliä mutta vastustaja tekee maalit. Pojat hakivat kavennusmaalia. Meillä oli loistava mahdollisuus sen tekemiseen, mutta viimeistely ontui. Miika pääsi vasemmalta laidalta antamaan matalan keskityksen, mutta valitettavasti Eliaksen laukaus epäonnistui. Toisella yrityksellä pallo oli maalissa, mutta linjamies liputti paitsion. Puoliaika 0-2.

Puoliajalla suoritettiin yksi vaihto, kentälle tuli Jerry EemilKn tilalle. Pojat hakivat vimmatusti kavennusmaalia koko toisen puoliajan. Mutta viimeistely ja ratkaisevien syöttöjen laatu täytyy olla parempaa. Toisella puoliajalla 25 minuuttia ennen loppua, suoritettiin toinen vaihto, Danila kentälle Eliaksen tilalle. Pojat saivat palkinnon noin kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Luka kaadettiin boxissa pilkun arvoisesti. Jussi viimeisteli pallon alanurkkaan. 2-1. Viimeiset kymmenen minuuttia pojat yrittivät kovasti tasoitusta, he pystyivät rakentamaan vain yhden selkeän maalintekopaikan. Se on harmi, olisin kaivannut maltillisempia ja selkeämpiä ratkaisuja. Mutta ymmärrän poikien kiireellisyyden, sillä loppuajan vastustaja pelasi vajaalla.

Ketään pelaajista ei voi moittia yrittämisen puuttumisesta, mutta tänään vastustaja oli selkeästi parempi jalkapallon tärkeimmässä osa-alueessa viimeistelyssä. Ensi viikon lauantaina 22.8 klo 16:30 vastustajaksi Tornioon tulee JJK, tämän sarjan yksi kovimmista joukkueista. Tervetuloa kannustamaan pojat voittoon!

Valmentaja Alexey Zhukov

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit