Otteluraportti P17 Ykkönen Tervarit-j -TP-47 0-2 (0-2)

06.08.2019
Tänään pelattiin Heinäpään nurmella hienossa säässä ”paikallispeli” Tervarit-j - TP-47.

Ottelun alku oli tunnustelevaa molempien joukkueiden hakiessa asemia. Alku mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes vartin jälkeen peli alkoi taittumaan enemmän vieraille, jotka saivat luotua pitempiä hyökkäyksiä, toki Tervareillakin muutama mahdollisuus oli tp:n alakerran huolimattomuuden seurauksena. Ottelun 22 minuutilla Miika Eskelisen kulmasta Aapo Savolainen viimeisteli vieraiden 0-1 maalin. Tätä ennen TP:llä oli tuhannen taalan paikka mutta laukaus lähietäisyydeltä meni yli. Pelikellon näyttäessä 37 minuuttia TP iski toisen maalin. Sivuraja heiton jällkitilanteesta Aapo Savolainen syötti Niklas Kerkelän puolittain läpi, joka laittoi pallon hallitusti maalin. Ensimmäinen puoliaika oli vieraiden.

Toinen alkoi lievässä isäntien hallinnassa, jotka pyrkivät pelaaman TP:n linjan taakse hanakasti palloa. Muutama läheltä piti tilanne syntyikin, mutta vieraiden maalivahti Jesse Härmä sai torjuttua tai puolustuslinja blokattua laukaukset. TP sai luotua kolme paikkaa ”naulata” peli 0-3, mutta yritykset oli huonoja tai vieraiden hyvin pelannut maalivahti hoiteli ne hienosti. Toinen puoliaika oli selvästi tasaisempi kuin ensimmäinen. Pelin taso ei tänään päätä huimannut liekö siihen vaikuttanut pitkä luonnonnurmi mikä on ainakin TP:n pojille outo alusta.

Valmentaja Kimmo Halmkronan kommentit: ”Tänään pelimme ei ollut kovin hyvää. Oltiin raskaalla jalalla liikenteessä ja kaksinkamppailuissa pehmeitä, mikä varsinkin korostuu kun pelataan oudolla alustalla kun joudutaan painiin enemmän. Kaikki kunnia Tervareille joka teki pelimme hankalaksi. Voitto tietysti tyydyttää, mutta jatkossa pitää parantaa mikäli meinaamme kärkikastissa pysyä.”

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit