Outokumpu Tornio Cup 2019 alkaa!

25.07.2019
TP-47 järjestää jo perinteeksi muodostuneen Pohjois-Suomen suurimman juniorijalkapalloturnauksen tulevana viikonloppuna, tällä kertaa Outokumpu-Tornio Cupin nimellä.

Mukana on lähes 100 joukkuetta, jotka tuovat kaupunkiin mukanaan lähemmäksi tuhat pelaajaa ja pelaajat liikuttavat noin kahta tuhatta valmentajaa ja vanhempaa ympäri kaupunkia. Suuri osa peleistä pelataan Puuluodon urheilukeskuksessa, johon on saatu rakennettua parhaimmillaan seitsemän kenttää. Turnausta pelataan myös Pohjan Stadionilla, Länsirannan tekonurmella, Gränsvallenin tekonurmella Haaparannalla ja muutama peli on myös legendaarisella VR:n kentällä Torpissa. Otteluita viikonlopun aikana pelataan lähes 250. Pelit aloitetaan aamu kahdeksalta ja niitä riittää alkuiltaan saakka. Pienimmät pelaajat ovat esikouluikäisiä ja vanhimmat jo 15-vuotta täyttäneitä.

Turnauksen järjestelyihin tänä vuonna mukaan tullut turnausorganisaattori Mika Toratti kertoo joukkueiden hankkimisen olleen haasteellista, mutta hauskaa. "Haasteellisesta aikataulusta huolimatta Tornio houkutteli joukkueita ihan mukavasti. Onneksi oli kontakteja valmiina ja vielä kun on tällainen suupaltti, niin se helpotti hommaa. Iso kiitos aikaisemmin turnauksen järjestelyistä vastanneelle Klaus Kuljulle, jonka neuvot olivat kullan arvoisia".

Kaukaisimmat vieraat tulevat tänä vuonna Seinäjoelta, Toivalasta ja Nivalasta. Ulkomaita edustaa kymmenkunta ruotsalaista joukkuetta Haaparannalta, Kalixista ja Luleåsta. Vuoden 2020 cuppiin saadaan jo hiukan enemmänkin kansainvälistä väriä, kun Torniossa viimeviikolla leireilleet pietarilaiset ilmoittautuivat mukaan FC Auroran tyttöjoukkueella.

Klikkaa tästä päästäksesi turnauksen sivuille

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit