TP-47 aloittaa lasten harrastefutiksen keskiviikkona 5.6

02.06.2019
TP-47 aloittaa lasten harrastefutiksen keskiviikkona 5.6

TP-47 aloittaa lasten harrastefutiksen keskiviikkona 5.6

Lasten liikkuminen on viimeisten vuosikymmenten aikana vähentynyt dramaattisesti ja liikkumattomuuden seuraukset alkavat olla todellinen ongelma. TP-47 kantaa vastuunsa myös varsinaisen joukkuetoiminnan ulkopuolella olevista lapsista ja nuorista. Harrastefutiksen tavoitteena on saada mahdollisimman moni lapsi ja nuori mukaan nauttimaan liikunnan riemusta, saamaan uusia ystäviä ja parantamaan niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointiaan. Toiminta järjestetään tavalla, jossa kaikenkuntoiset ja -taustaiset lapset ja nuoret voivat nauttia jalkapallotoiminnasta ilman sitoutumista. Harrastefutikseen ei tarvita minkäänlaista liikunnallista taustaa, vaan mukaan ovat tervetulleita kaikki ikäkausijoukkueiden ulkopuolella olevat lapset. Iloinen mieli riittää!

Kesän harrastefutis on tarkoitettu 2011-2007 syntyneille. Nuoremmille TP-47:stä löytyy Hippofutiskoulu (2012 ja 2013 syntyneille) ja vielä nuoremmille Perhefutis. Yläkoulun ja toisen asteen oppilaille harrastetoiminta aloitetaan syksyn mittaan.

Mukaan tarvitset urheiluvaatteet, liikkumiseen sopivat jalkineet, juomapullon ja intoa. TP-47 harrastefutis järjestetään joka keskiviikko Länsirannantekonurmella klo 16.00-17.00 ja se on osallistujille maksuton.

Harrastefutiksen vetäjinä toimivat: Tomi, Claudia, Ella, Hellis, Alva, Olivia ja Vera
Lisätietoja office@tp47.com tai 040-5919275

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit