Uudet joukkueet aloittavat toimintansa

11.09.2019

Tänään aloittaa toimintansa joukkueet -12 ja -13 syntyneitten ikäluokille. Nämä ovat siis seuran uudet ikäkausijoukkueet, jotka treenaavat syksyllä kerran viikossa. Treenit alkavat 11.9 ja pidetään joka keskiviikko klo 17.00 – 18.00 Lappiahallissa.
Aluksi kaikki treenaavat yhdessä mutta jossain vaiheessa kun lapsia on riittävästi niin ikäluokat on tarkoitus jakaa erilleen, voihan olla että jo heti ensimmäisellä kerralla... eri ikäiset sisarukset voivat jatkaa samassa joukkueessa tarvittaessa. Joukkueurheilu on sitä kivempaa mitä enemmän on lapsia mukana, niin olisi hyvä, jos kutsuisitte myös tuttavien lapset mukaan toimintaan. Joukkueisiin voi tulla mukaan milloin vain.

Joukkueet tarvitsevat omat valmentajat ja voidaankin todeta että mukavasti on jo valmentajia tiedossa mutta lisää tietenkin tarvitaan mukaan. Seura auttaa ja kouluttaa sekä tukea antaa seuran uusi portugalilainen taitovalmennuksen koordinaattori ja valmentaja Diogo Pinto.

Jalkapallokoulun käyneiden lmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu osoitteessa LINKKI ja loppuvuoden maksu on 29€. Uusien pelaajien ilmoittauminen osoitteesta LINKKI. Maksu tiedot tulevat teille sähköpostiin ilmoittatumisen jälkeen.

Palloliitto tarjoaa myös vanhemmille mukanva alun osoitteessa futisstartti.fi. Siellä tosin puhutaan hiukan myös vakuutuksista ja pelipasseista, TP-47:ssä ne hoidetaan keskitetysti seuran kautta.

Joukkueiden kotisivut avautuvat lähipäivien aikana.

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit