P17, P17 Ykkönen

TP-47 KePS YJ - LBK  4 - 0

Puuluoto TN

TP-47/KePS YJ voittoon P17 Ykkösessä!

Ottelu alkoi vierasjoukkue LBK:n hallinnassa. Vierasjoukkueen suoraviivainen pelityyli ja aggressiivinen prässi saivat paineen kotijoukkueen päätyyn. Fyysisesti vahva vastustaja hallitsi ottelun alkupuolella kaksinkamppailuja ja sai siten pelin otteen itselleen.

Ottelun edetessä kotijoukkueen pallollinen pelaaminen ja prässin alta kontrolloitu hyökkääminen pallonhallinnan kautta parani.

Ottelu kääntyi koko ajan enemmän kotijoukkueelle ja ensimmäisen jakson lopussa Eetu Lehtinen puski isännät 1-0 johtoon.

Toisen jakson alun isännät jatkoivat siitä mihin ensimmäinen päättyi ja pelin hallinta siirtyi täysin kotijoukkueelle.

Heti jakson alkuun Eetu Lehtinen siirsi päivän toisellaan kotijoukkueen 2-0 johtoon.

Lisää tulitti Luka Liimatta vapaapotkusta 79. minuutin kohdalla.

Ottelun lisäajalla loppulukemat 4-0 viimeisteli Eemil-Oskar Hägg hienosti vastaiskusta vieraitten painostaessa kavennusta.

Maalintekijöiden lisäksi kentällä oli lukuisia onnistujia, joista yhtenä mainittakoon Elmo Ylitalon vahva peli keskuspuolustajan tontilla.

(kuva edellisestä pelistä, Kuvaaja Maarit Kainulainen)

Tilastot

4 - 0

LBK
(1-0)
46'MaaliLehtinen Eetu
47'MaaliLehtinen Eetu
79'MaaliLiimatta Luka
92'MaaliHägg Eemil-Oskari